Verkoop

Bent u niet op zoek naar het huren van apparatuur, maar wilt u liever het materiaal aanschaffen? Laurens Geerlings Licht en Geluid verkoopt jaarlijks aan veel tevreden klanten professionele licht, geluid en video apparatuur. Door te kiezen voor A-merken en te kijken naar mogelijkheden om de bediening zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een aantal producten gekozen waar wij vast mee werken. Gebruiksgemak is erg belangrijk bij het aanschaffen van een audiovisueel systeem. Veel gebruikers zullen namelijk niet thuis zijn in audiovisuele technieken, vandaar dat wij AV2 Console hebben ontwikkeld. Hier kunt u meer lezen over AV2 Console...

De huidige merken waar wij nu mee werken zijn onderandere: EAW, DB Technologies, Monacor, ProDJuser, Xilica, Tascam, PTZ Optics, Streamit, Briteq, Chromatech, Neutrik, Prolyte, Showtec, Unifi, BlackMagicDesign, Belden, Netgear en K&M. Van een aantal merken hebben wij hieronder de mogelijkheden uitgezet.

Wilt u meer te weten komen over wat Laurens Geerlings Licht en Geluid voor uw locatie kan betekenen, dan kunt u ons altijd mailen op: verkoop@lg2.eu of bel met: 0294-712353


AV2 Console

AV2 Console is een door Laurens Geerlings Licht en Geluid ontwikkeld schaalbaar, gebruiksvriendelijk en modern systeem voor de bediening van de audiovisuele apparatuur in een zaal, aula of vergaderruimte.

Lees meer over wat AV2 Console voor u kan doen...

Xilica

Xilica is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beste merken op het gebied van audio processing. Hun materialen worden veel gebruikt in de verhuur en touring. Na het ontwikkelen van de Uno en Neutrino series zijn ze verder gegaan met de QR en FR series. Deze processors zijn volledig zelf te configureren, zowel hardware als software matig.

Door middel van bediening via een app of via touchscreen is het mogelijk om een interface te maken welke voldoet volledig aan de wensen van de klant. Laurens Geerlings Licht en Geluid is een van de bedrijven gespecialiseerd in de verkoop, installatie en configuratie van Xilica systemen.

Kijk ook eens op de website van Xilica: www.xilica.com

Unifi

Tegenwoordig is alle nieuwe moderne apparatuur te koppelen met het internet. Zo ook veel apparatuur verkocht door Laurens Geerlings Licht en Geluid. Het voordeel hiervan is dat de appatuur vaak te bedienen is vanaf één centraal punt en er gemakkelijk updates kunnen worden uitgevoerd d.m.v. een internet verbinding.

Laurens Geerlings Licht en Geluid kan de installatie van uw (wifi)netwerk volledig uit handen nemen. In combinatie met de levering van AV2 Console zullen wij zorgdragen voor een stabiel, betrouwbaar netwerk, waarop u en uw gasten veilig en snel kunnen werken.

Wij maken hiervoor gebruik van de apparatuur van Unifi. Een productlijn met een stijlvorm uiterlijk en een gebruiksvriendelijke interface voor de installatie van de apparatuur. Daarnaast hebben de producten veel professionele mogelijkheden met een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Unifi

Duurzaamheid

Iedereen probeert op alle mogelijke manieren bij te dragen aan een beter milieu. Zo ook Laurens Geerlings Licht en Geluid. Met de verkoop van duurzame LED producten bespaart u als klant veel geld op de kosten van reserve lampen en op de kosten van KWh's.

Zo hebben wij in de verkoop verschillende LED producten waaronder fresnelspots, profielspots en RGBWAUV LED spots. Door onze eenvoudige aansturing van onder andere Chromatech of Chamsys is het bedienen van licht voor iedereen kinderspel.

Een merk als Chamsys bied ook mogelijkheden voor koppelen van lichttafels of wings om zo eventueel in de toekomst een uitgebreidere setup te maken zodat deze eventueel bediend kan worden door een Lightjockey of lichttechnicus. Ideaal voor een club of locatie waar meer eisen worden gesteld.

Chamsys

Een merk wat zichzelf de afgelopen jaren heeft onderscheiden van de meeste andere licht merken is Chamsys. Door hun open source software vrij te geven met alle mogelijke dmx converters is het mogelijk om de Chamsys software te gebruiken zonder daar veel geld aan uit te hoeven geven.

Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft in de verhuur een aantal Chamsys producten en verkoopt daarbij het materiaal ook. De Chamsys software bied de mogelijkheid voor om een interface in te stellen om bediening voor de gebruiker en klant eenvoudig mogelijk te maken. Ook de gratis app maakt het mogelijk om via WiFi het licht te bedienen. Ideaal natuurlijk voor uw klanten.

Laurens Geerlings Licht en Geluid verzorgt de gehele installatie en configuratie van de apparatuur zodat deze volledig aan uw wensen voldoet.

Bent u geintresseerd in de mogelijkheden van Chamsys, kijk dan eens op hun website voor meer informatie: www.chamsys.co.uk

Als u meer wilt weten of een vrijblijvend gratis locatiebezoek en offerte wilt ontvangen, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met: verkoop@lg2.eu of bel naar: 0294-712353

Kijkt u alstublieft ook eens op onze referentie pagina. Hier staan een aantal klanten die misschien net als u een installatie bij ons gekocht hebben.