Live streams

Door de wereldwijde problemen rondom het coronavirus en de longziekte COVID-19 kunnen veel evenementen en andere bijeenkomsten geen doorgang vinden op de geplande manier. Een aantal klanten van Laurens Geerlings Licht en Geluid vertrouwd ook nu op de service en dienstlevering van LG2. Zo leverde Laurens Geerlings Licht en Geluid vanaf het moment dat de intelligente lockdown inging verschillende mogelijkheden waardoor mensen via internet diensten kunnen volgen. Dit kan zowel openbaar, als via een beveiligde webpagina welke beveiligd is met naam en code.

Uitvaartmeekijken.com

Vanaf mei 2020 heeft Laurens Geerlings Licht en Geluid een nieuw product gelanceerd voor het livestreamen van uitvaartdiensten. Uitvaartmeekijken.com is de website waarop mensen eenvoudig kunnen inloggen voor het bekijken van de livestream van een uitvaartdienst.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid staan hoog in het vaandel. Op Uitvaartmeekijken.com moet worden ingelogd met een unieke niet te achterhalen code. Zo kijken alleen genodigden de live stream mee.

Via uitvaartmeekijken.com is inbegrepen dat een uitvaartdienst 30 dagen terug te kijken is via de website met dezelfde inlogcode.

Via een beveiligde omgeving kunnen uitvaartleider en familie de uitvaartdienst terugkijken, de berichten in het condoleance register inzien en de uitvaartdienst downloaden. Dat geeft toch wel een fijn gevoel dat u dit zelf op uw gemak kunt doen.

Uitvaartmeekijken.com

Uitvaartmeekijken.com

Beveiligd of openbaar

Het is mogelijk om diensten en evenementen openbaar of via een wachtwoord te bekijken.

Laurens Geerlings Licht en Geluid maakte voor het live streamen van uitvaartdiensten een eigen beveiligde omgeving waarin genodige kunnen inloggen om de dienst bij te wonen. Via uitvaartmeekijken.com kunt u inloggen om diensten via internet bij te wonen.

Voor het openbaar delen van diensten is er door Laurens Geerlings Licht en Geluid voor verschillende klanten een koppeling gemaakt met onderandere Kerkdienstgemist.nl en Streampartner. Beide partijen zijn in staat om audiostreams alswel video/audiostreams aan te bieden.

Indien u wilt streamen naar een nog breder publiek, dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van diensten zoals: Facebook live, YouTube live, Twitch en Vimeo. Ook hierin kunnen wij u adviseren en desnoods regelen dat het gelijktijdig op alle mogelijk platforms live is.

Bij Laurens Geerlings Licht en Geluid kunt u dus terecht voor de totale verzorging van uw livestream wensen.

Vergaderingen online

Mensen kunnen in Corona tijden en lockdowns niet bij elkaar komen. Laurens Geerlings Licht en Geluid kan toch voor verbinding zorgen. Door het inzetten van platforms als Zoom, Microsoft Teams of Skype in combinatie met de technieken van Laurens Geerlings Licht en Geluid is het mogelijk om toch vergaderingen, bijeenkomsten en andere gelegenheden online doorgang te laten vinden.

Door het inzetten van een camera regie en koppelingen met presentaties is het mogelijk een compleet geregisseerde bijeenkomst online te zetten. Door het gebruik van twee weg communicatie systemen is het mogelijk dat de deelnemers ook in kunnen spreken tijdens de vergadering of bijeenkomst. In de ruimte waar het bestuur bijeen is, plaatsen wij schermen waarop de deelnemers zichtbaar zijn.

Daarnaast is het mogelijk de gehele vergadering op te nemen, zodat deze later teruggekeken kan worden.

Wilt u uw bijeenkomst of evenement ook online organiseren? Neem contact met ons op!

Zoom meetings

Hoe aan te pakken?

De meeste mensen zullen niet dagelijks te maken krijgen met het regelen van een live stream voor hun presentatie, evenement of uitvaartdienst. Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft door jarenlange ervaring veel contacten in de video en camera wereld. Meerdere freelance cameramensen helpen graag mee om uw live stream een succes te maken!

Indien u meer wilt weten wat er nodig is voor het verzorgen van een live stream voor jullie, dan kunt u ten alle tijden bellen met: 0294-712353 of mailen naar: verhuur@lg2.eu Wij helpen u graag!