AV2 Console

Laurens Geerlings Licht en Geluid is ontwikkelaar van AV2 Console voor de bediening van audio visuele apparatuur. In combinatie met de merken die wij voeren voor de verkoop, kunnen wij alle audiovisuele systemen combineren in één systeem met één gebruiksvriendelijke interface. Daarnaast is AV2 console te bedienen via uw smartphone en tablet en is te koppelen met uw nieuwe of aanwezige (wifi)netwerk. AV2 Console is modulair en wordt geheel op uw wensen en eisen aangepast, waardoor een uniek systeem ontstaat.

Camera bediening via AV2 Console

Camera bediening via AV2 Console

Nieuwste technieken

AV2 Console maakt volledig gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van (wifi)netwerken, camera's, projectoren, afspeelapparatuur, digital signage, geluid bediening en licht besturing. Aan de hand van uw locatie kijken wij welke apparatuur het beste bruikbaar is om het gebruiksgemak voor u te vergroten. Door het systeem volledige op het (wifi)netwerk draait, is het schaalbaar in meerdere ruimtes van uw locatie. Daarnaast word het systeem ondersteunt door servers online, waardoor er nog meer mogelijkheden beschikbaar worden.

AV2 Console is ook geschikt voor het afspelen van beeld- en muziekmateriaal. Een ander bijkomend voordeel is dat deze bestanden vooraf op afstand kunnen worden voorbereid en dan worden geupload naar AV2 Console. Hierdoor kunt u presenaties of diensten voorbereiden vanuit vanachter de computer op uw kantoor. Scheelt een heleboel voorbereiding.

Indien u uw audiovisuele installatie wilt aanpassen en hierbij ook het (wifi)netwerk wilt laten aanleggen of aanpassen kan Laurens Geerlings Licht en Geluid u hierbij ook voorzien in advies, levering, installatie en onderhoud.

Schaalbaar

Geen één locatie, zaal, aula of horeca gelegenheid is hetzelfde. Doordat AV2 Console schaalbaar is, maakt het mogelijk om gebruik te maken van AV2 Console en de kosten laag te houden. Ook is het vaak mogelijk om, na de eerste investering, met kleine aanpassingen en nog een kleine investering het systeem uit te breiden.

Daarnaast is het heel makkelijk om met AV2 Console verschillende ruimtes te combineren. Indien u een locatie heeft waarbij u graag zalen wilt combineren met audio, licht en video, dan is dat eenvoudig in te stellen via het touchscreen.

Xilica processoren vormen het hart van AV2 Console. De geluidsprocessoren en de ingebouwde projectcontroller maken het mogelijk allerlei functies te programmeren, zodat het gebruikersgemak vergroot word. Daarnaast zijn de Xilica Solaro modellen allemaal zelf samen te stellen. Hierdoor kan precies gekozen worden hoeveel ingangen, uitgangen, relais en GPIO.

Bediening van het geluid via AV2 Console

Bediening van het geluid via AV2 Console

Xilica Solaro FR1

Xilica Solaro FR1

Projecten

Inmiddels draaien al een aantal locaties succesvol met AV2 Console. Waaronder al meerdere horeca gelegenheden, kerken en scholen. Onder Projecten vind u een aantal van deze cases uitgelicht.

Bent u geintresseerd en wilt u meer weten wat AV2 Console voor u AV techniek kan betekenen? Bel ons op: 0294-712353 of mail naar: verkoop@lg2.eu