Uitvaart

Voor de uitvaartbranche levert Laurens Geerlings Licht en Geluid veel technische ondersteuning. Zo hebben wij verschillende aula's voorzien van geluid, video en lichttechniek. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in de verzorging van ringleiding systemen en de inregeling ervan. Ook het verzorgen van een vast live stream installatie voor de aula of herdenkingsruimte is mogelijk bij ons. Door het gebruik van het AV2 Console bedieningsysteem van Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft de klant de bediening van alle apparatuur in de installatie d.m.v. een gebruiksvriendelijk touchscreen.

Muziek en beeld

Naast het gesproken persoonlijke woord staan muziek en het vertonen van beelden op de tweede plek bij uitvaartdiensten. Door het spelen van de muziek waarvan de overledene hield of het vertonen van foto's van vakanties, feesten of andere gelegenheden voelt het alsof degene nog even bij je is.

Uiteraard moet dit vlekkeloos verlopen. Uitvaartondernemers en aula medewerkers zijn tegen wil en dank ook AV Technici geworden, omdat deze technieken nu niet meer weg te denken zijn. Helaas kan het veel stress opleveren als het juiste muziekstuk niet gevonden kan worden of als de kwaliteit ondermaats is.

Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft systemen ontwikkeld die het makkelijker maken om voor de uitvaartbranche hun technische zaken makkelijker en beter te regelen, zodat iedereen ermee overweg kan. Door in AV2 Console het juiste muziek stuk te kiezen kan de juiste muziek in een handomdraai gestart worden. Als het nummer is afgelopen, dan stopt de muziek automatisch.

Ook het starten en stoppen van opnames op CD, USB of online kan allemaal met het gebruik van AV2 Console.

Online muziekboek

Laurens Geerlings Licht en Geluid is bezig met de ontwikkeling van een online muziekboek. In het online muziekboek is het mogelijk dat nabestaanden de muziek beluisteren die beschikbaar is bij het uitvaartcentra, hiervan een lijst samenstellen en deze uploaden (eventueel met foto's, video's en een link naar spotify) om door het uitvaartcentrum te gebruiken voor het prepareren van de dienst.

Wij hopen in de loop van 2021 deze functie te kunnen aanbieden aan onze klanten.

Live stream

Live stream van uitvaartdiensten

Live stream

Uitvaartmeekijken.com is een product van Laurens Geerlings Licht en Geluid. Via deze website is het mogelijk uitvaartdiensten vanuit aangesloten uitvaartcentra online te volgen. Naast dat Laurens Geerlings Licht en Geluid het beheer over de website heeft, is zij ook in staat de apparatuur te leveren en de installatie volledig werkend op te leveren. Dit is voor u als klant natuurlijk wel zo fijn.

Voor het opzetten van een live stream in uitvaartcentra zijn verschillende opties mogelijk. Zo kan er gebruik gemaakt worden van 1 vaste camera of kunnen er meerdere camera's ingezet worden voor de registratie. Natuurlijk is het in alle gevallen mogelijk om naast een live stream ook een opname te maken voor familie en/ of nabestaanden.

Bel met 0294-712353 of mail naar: verkoop@lg2.eu voor meer informatie.

Ringleiding

Verstaanbaarheid is cruciaal bij een herdenkingsbijeenkomst. Ook voor de nabestaanden met een hoortoestel. Door gebruik te maken van een ringleiding systeem kunnen de hoortoestellen ingesteld worden op de inductie lus van de ringleiding. Hierdoor komt het geluid van de installatie direct bij het hoortoestel en krijgt de gebruiker van het hoortoestel de beste geluidskwaliteit aangeboden.

Laurens Geerlings Licht en Geluid kan bij het leveren van de technische installatie voor de aula of herdenkingsruimte een ringleiding systeem offreren. Hierdoor wordt uw ruimte nog gebruiksvriendelijker voor mensen met een hoorbeperking.

Ringleiding kan ook storingen veroorzaken wanneer er bijvoorbeeld gebruik word gemaakt van (condensator) microfoons en electrische gitaren. De gevoelige elementen in de gitaren en microfoons kunnen het inductie signaal van de ringleiding oppakken, waardoor er feedback in de installatie ontstaat. Laurens Geerlings Licht en Geluid kan de ringleiding zo aanleggen dat u hier geen last meer van heeft.

Ringleiding

Logo bij gebruik van ringleiding systemen

Schermen en bewegwijzering


Wilt u meer weten over de technieken die Laurens Geerlings Licht en Geluid in huis heeft om de uitvaartbranche te ontlasten, dan kunt u ons bellen op: 0294-712353 of mailen naar: verkoop@lg2.eu