Boathouse Vinkeveen

Vinkeveen is een mooi restaurant rijker. Bij Vinkeveen Haven in Vinkeveen is in juni 2020 Boathouse geopend. Bij Boathouse kan je een gevarieerd menu eten, bestaande uit veelal Italiaanse en Aziatishe gerechten.

Laurens Geerlings Licht en Geluid werd aangetrokken voor de verbetering en de vernieuwing van de geluidstechniek. Zo werd er een plan uitgewerkt voor de verdeling van het geluid over de drie terrassen (aan elke zijkant en de flonder aan de voorzijde van het pand) en het geluid binnen in het restaurant.

Boathouse Vinkeveen

Boathouse Vinkeveen

Boathouse Vinkeveen

Bij Boathouse Vinkeveen werd een AV2 Console systeem toegepast met in het hart van het systeem een Xilica Solaro QR1. Door het gebruik van een Denon Heos Link kan Boathouse muziek via verschillende internet bronnen afspelen, waaronder o.a. Spotify, TuneIn en Deezer.

Het gehele geluidsysteem is in te schaklen via de app, waarmee ook de volumes bediend worden. De versterkers starten dan een voor een op, om zo een belasting op het spanningsnet te voorkomen.

Alles is volledig gelabeld en gedocumenteerd, hierdoor word service aan het syteem in de toekomst vele malen makkelijker.

Wilt u voor uw locatie ook een AV2 Console systeem om de bediening vele malen makkelijker te maken? Neem dan contact met ons op.