Muziekboek.online

Voor de uitvaartbranche ontwikkelde Laurens Geerlings Licht en Geluid Muziekboek.online. Via Muziekboek.online kunnen beheerders en nabestaanden muziek voorbereiden voor een uitvaartdienst. Muziekboek.online heeft een grote online muziekdatabase welke direct beluisterd kan worden. Ook kunt u uw eigen muziek uploaden en toevoegen aan de database. Nadat alle muziek is klaargezet kan via AV2 Console de dienst worden geladen en de muziek worden afgespeeld.

Van Bach tot Maan

Voor Muziekboek.online hebben we een uitgebreide lijst met uitvaartmuziek samengesteld. Zo staan er ruim 2000 muziekstukken in de database. Daarnaast blijven we bezig ons Muziekboek continu bij te werken en bij te houden zodat u altijd over de laatste muziek beschikt.

Mocht er een nummer nou niet in staan, dan kunt u uw verzoek doorgeven aan Laurens Geerlings Licht en Geluid. Wij zorgen er dan voor dat het muziekstuk z.s.m. in het muziekboek wordt toegevoegd.

Ook is het mogelijk zelf muziekstukken toe te voegen welke u direct kunt gebruiken voor de dienst.

Iedereen kan helpen

Een mooie functie van Muziekboek.online is dat de familie of nabestaanden direct het muziekboek kunnen bekijken en de muziek voor de dienst kan toevoegen. Zo heeft de familie direct inzicht hoe de dienst eruit kan zien en dit aanpassen waar nodig. Het is voor familie of nabestaanden mogelijk om de dag voor de uitvaart (tot 16:00 uur) de muziek aan te passen. Daarna gaat de dienst op slot, zodat de locatie de dienst kan testen.

De familie of uitvaartondernemer ontvangt, na het aanmaken van de dienst in Muziekboek.online, een email met een link voor het aanpassen van de dienst. Mocht u er niet uitkomen om de muziek in de juiste volgorde te zetten of het muziekstuk van uw keuze staat er niet tussen? Laurens Geerlings Licht en Geluid is altijd bereikbaar voor assistentie en ondersteuning.

Chronologische volgorde

Bij het bewerken van de dienst is het ook mogelijk om de lijst in te stellen als chronologische volgorde van de dienst. Zo kunnen er ook sprekers worden toegevoegd aan de dienst en opmerkingen bij elk muziekstuk en spreker worden geplaatst. Zo krijgt u direct een goed overzicht van de dienst en staat deze informatie direct in systeem en geeft de medewerker een duidelijk beeld.

Bediening via AV2 Console

Zodra de dienst is klaargezet via Muziekboek.online kan de locatie, via het AV2 Console systeem, de muziek afspelen. Door het juiste nummer te kiezen of op het juiste moment op de play toets te drukken start het volgende nummer. Als het nummer is afgelopen stopt deze automatisch of start deze opnieuw indien herhalen is ingesteld. Op het AV2 Console touchscreen is een overzicht met de geprogrammeerde toetsen zichbaar zodat de medewerker een duidelijk overzicht heeft van de te draaien muziekstukken.

Heeft u op uw locatie meerdere zalen, dan kunt u ook Muziekboek.online gebruiken. Door het plaatsen van meerdere spelers kunt u in elke zaal, gelijktijdig, gebruik maken van Muziekboek.online. Online kunt u, bij het aanmaken van de dienst, aangeven op welke locatie de dienst plaats vindt. Ook als u later de locate wijzigt, dan hoeft u dit alleen maar in te stellen in het online dashboard.

Online en Offline

Muziekboek.online kent het gebruik van twee versies; de online en de offline versie.

De online versie van muziekboek.online is beschikbaar met een lage investering, maar verwacht wel dat er een goede internetverbinding op locatie beschikbaar is. De muziek wordt bij het afspelen direct vanaf het internet gedownload. Dit heeft ook als voordeel dat u (als beheerder) tot vlak voor de dienst nog wijzigingen kan doen aan de volgorde of muziekkeuze. Deze wijzigingen zijn dan direct beschikbaar in AV2 Console.

De offline versie van muziekboek.online is beschikbaar met een iets hogere investering, maar bied als zekerheid dat de muziek ten alle tijden beschikbaar is. Naast de speler installeren wij een server waarop de muziek en database worden gedownload. Deze server download dagelijks (na 16:00 uur), de muziek en database. Zo bent u altijd up-to-date en is het gebruik van een stabiele internetverbinding van mindere noodzaak.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het gebruik, mogelijkheden en prijzen van het gebruik van Muziekboek.online, dan kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Laurens Geerlings Licht en Geluid via: 0294-712353 of via: verkoop@lg2.eu