AV2 Console

Laurens Geerlings Licht en Geluid is ontwikkelaar van AV2 Console voor de bediening van audio visuele apparatuur. In combinatie met de merken die wij voeren voor de verkoop, kunnen wij alle audiovisuele systemen combineren in één systeem met één gebruiksvriendelijke interface. Daarnaast is AV2 console te bedienen via uw smartphone en tablet en is te koppelen met uw nieuwe of aanwezige (wifi)netwerk. AV2 Console is modulair en wordt geheel op uw wensen en eisen aangepast, waardoor een uniek systeem ontstaat.

Nieuwste technieken

AV2 Console maakt volledig gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van (wifi)netwerken, camera's, projectoren, afspeelapparatuur, geluid bediening en licht besturing. Aan de hand van uw locatie kijken wij welke apparatuur het beste bruikbaar is om het gebruiksgemak voor u te vergroten. Door het systeem volledige op het (wifi)netwerk draait, is het schaalbaar in meerdere ruimtes van uw locatie. Daarnaast maakt het systeem gebruik van servers op het internet, waardoor het systeem nog gebruiksvriendelijker wordt.

Indien u uw audiovisuele installatie wilt aanpassen en hierbij ook het (wifi)netwerk wilt laten aanleggen of aanpassen kan Laurens Geerlings Licht en Geluid u hierbij ook voorzien in advies, levering, installatie en onderhoud.

Schaalbaar

Geen één locatie, zaal, aula of horeca gelegenheid is hetzelfde. Doordat AV2 Console schaalbaar is, maakt het mogelijk om gebruik te maken van AV2 Console en de kosten laag te houden. De Xilica processors die gebruikt worden in de installatie zijn modulair en volledig te configureren naar de wensen van het project.